Ірина Осадченко
Фан-сайт
Сёстры Осадченко
Календарь
«  Февраль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
категории разделы
Ірина Осадченко [1]
Світлана Осадченко [3]
"Радоница" [1]
фольклорний ансамбль, керівник Олена Полетнєва
"Світанок" [2]
зразкова театральна студія, керівник Алла Петрова
Конкурси, фестивалі [6]
брали участь Ірина Осадченко та Світлана Осадченко, номінації "Декламація", "Художнє слово", "Народний вокал"
Наш репертуар [2]
для замовлень участі в концертах, гастрольних турах
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2012 » Февраль » 18 » НАШІ КЕРІВНИКИ
0:17 AM
НАШІ КЕРІВНИКИ

          Мені здається, що ми дізнались одними з перших про нагороду, яку отримав наш  керівник Олександр Олександрович Польченко. Одними з перших, бо тільки сьогодні про його нагороду написала люба нам газета  "Кримська світлиця". А саме: 

Олександр Польченко - лауреат премії імені Дмитра Нитченка 2012 року. 

       Наш земляк, наш керівник, тележурналіст Олександр Польченко, автор і реалізатор численних українських проектів на кримському телебаченні, в тому числі в яких Ірина та Світлана Осадченко та багато учнів театральної студії "Світанок" мали змогу попрацювати - "Чарівний кужелик", "Рідна хата", просто щира та віддана своїй справі людина.

Щиро вітаємо пана Олександра з цією заслуженою відзнакою і бажаємо йому нових творчих звершень на благо нашої Вітчизни!

        Нагадаємо, що ця премія присуджується за оборону й пропаганду українського слова. Засновники її – родина світлої пам’яті письменника, громадського діяча й мецената Дмитра Нитченка (Австралія) та Ліга українських меценатів.
         Дмитро Нитченко (21.02.1905 — 27.05.1999) родом із Зінькова, що на Полтавщині, відомий подвижник українського слова: письменник (літ. псевдоніми Дмитро Чуб, Остап Зірчастий), журналіст, критик, літературознавець, педагог, меценат. Упродовж десятиліть він, проживаючи в Австралії, писав книжки і рецензував твори, що виходили українською мовою в діаспорі, популяризував, видавав і розповсюджував їх, щоб на виручені гроші опубліковувати нові. Він був лауреатом премії імені Г. Сковороди, Фундації Антоновичів, членом об’єднання українських письменників «Слово» та НСПУ. На знак пам’яті про його подвижницьку діяльність Ліга українських меценатів разом із його родиною, яка живе в Австралії, заснувала міжнародну премію його імені, яку щороку присуджують до дня народження письменника за пропаганду українського слова. Серед її лауреатів ті, хто справді активно пропагує українську книжку та захищає українське друковане слово: рецензенти, журналісти, видавці, бібліотекарі, працівники книготоргівлі, артисти й меценати з усієї України.

    PS: Мабуть, сам Олександр Олексійович Польченко не дуже скоро побачить наш відгук, тому можемо написати дуже відверто. Ми раді, что маємо змогу працювати з Вами, вдячні Вам за те, що привчаєте нас до відповідальності, до дісципліни,  а ще велика подяка за віру в нас і підтримку. Натхнення Вам і терпіння із всіма нами)))

Стаття в "Кримській Світлиці":

http://svitlytsia.crimea.ua/index.php?section=article&artID=9963

http://svitlytsia.crimea.ua/ks_7_12.pdf  "Кримська світлиця" від 17.02.2012 (сторінка 11)

Польченко Олександр


Категория: "Світанок" | Просмотров: 686 | Добавил: artmaster | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0