Ірина Осадченко
Фан-сайт
Сёстры Осадченко
Календарь
«  Февраль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
категории разделы
Ірина Осадченко [1]
Світлана Осадченко [3]
"Радоница" [1]
фольклорний ансамбль, керівник Олена Полетнєва
"Світанок" [2]
зразкова театральна студія, керівник Алла Петрова
Конкурси, фестивалі [6]
брали участь Ірина Осадченко та Світлана Осадченко, номінації "Декламація", "Художнє слово", "Народний вокал"
Наш репертуар [2]
для замовлень участі в концертах, гастрольних турах
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2012 » Февраль » 17 » "Посміхнемось щиро Вишні"
5:29 PM
"Посміхнемось щиро Вишні"

Умови та положення

 Всеукраїнського конкурсу
юних гумористів

«Посміхнемось щиро Вишні»:

 http://kids-center.at.ua/news/vseukrajinskij_konkurs_junikh_gumoristiv_posmikhnemos_shhiro_vishni/2011-10-14-169

         Стаття  в газеті "Кримська світлиця" про перемогу Ірини Осадченко та Євгена Давіденко у конкурсі "Посміхнемось щиро Вишні":

 http://svitlytsia.crimea.ua/?section=article&artID=9682

Повний текст статті із фотографіями  (сторінка 8)

та весь номер газети:

http://svitlytsia.crimea.ua/ks_41_42_11.pdf

            Кожна людина, переглянувши якусь кіно-стрічку або виставу, якщо вона виявилась вдалою та зачепила  глядача, потім питає себе: "Цікаво, як же відбувались репетиції? Як знайшлось таке рішення? У чому причина успіху? Як досягти шквальних аплодисментів? Як торкнути кожного? Як вдалось привернути та втримати увагу до себе акторам?" та багато інших питань. Зараз  ми і заглянемо за куліси та дізнаємось, що відбувалось до того моменту, як Ірина Осадченко отримала I  місце у конкурсі "Посміхнемось щиро Вишні")

             Керівник театральної студії "Світанок" Алла Петрова запропонувала Ірині Осадченко взяти участь у Всеукраїнському конкурсі, присвяченому гумористу Остапу Вишні. Якщо ви  захочете повторити наш результат, то по-перше вам прийдеться ознайомитись із спадщиною, яку залишив нам гуморист Остап Вишня. Хочу зазначити, що книжок із творами Остапа Вишні вам запропонують не так вже й багато. Інтернет-видання теж  не  дуже нас влаштували. Що робити? Треба шукати велику бібліотеку з гарними архівами. Тут ми і знайшли повне зібрання творів Остапа Вишні і почали читати...  Читали ми довго... Все літо... Чому так довго? Так ви самі спробуйте! Може  у вас вийде скоріше. Своє шукали, до характеру, до віку, до нашого розуміння підходящий твір. Відібрали декілька,  треба на чомусь зупинятись, робити вибір. Вибір зроблений на мало  відомій гуморесці "Та доки ж".

              Твори Остапа Вишні  надзвичайно важкі для сприйняття, тут не відразу впізнаєш себе, а коли впізнаєш, то злякаєшся. Не вірите? Тоді читайте твори  та будьте дуже уважними, не пропустіть  жодної дрібниці. Отож, і в Ірини робота над твором буда важкою, багато було незрозумілого. Але  минає час і приходить розуміння, приходить бачення та відчуття твору.

              Що з цього вийшло? А дивіться самі:




 


Категория: Конкурси, фестивалі | Просмотров: 17569 | Добавил: artmaster | Теги: Світлана Осадченко, Посміхнемось щиро Вишні, фольклор, Полетнева Елена, Алла Петрова, Радоніца, Світанок, акторська майстерність, Ірина Осадченко | Рейтинг: 3.5/2
Всего комментариев: 0